Fr, 19.Apr.2024 - 07:32
Yabanci Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

Hayatım
Bugünü Dünden Okuyun!
1232 Sayfalık Dev Eser!

Bill Clinton
Türk Kitabevi, bugünü dünden okuyabilmeniz icin ABD’nin 42. başkanı Bill Clinton'un hayatını anlattığı kitabını tavsiye ediyor!..

Amerikan siyaset dünyasına dair önemli bilgiler!..

Türkiye'de mevcudu olmayan ve sadece Türk Kitabevi'nde bulabileceğiniz bu kitap, 24,90 euro yerine 14,90 Euro!.. 10,- Euro tasarruf edin!. "Hayatım" kitabı 1232 Sayfadır!..


Daha doğmadan babasız kalan, çocukluğu, ilki alkolik olmak üzere çeşitli üvey babalar ve kumarbaz bir anneyle geçen, yoksul bir çevrede büyüyen bir Amerikalı. Aslında belki de Amerikan Rüyası’nın ta kendisi. ABD’nin 42. başkanı Bill Clinton’dan söz ediyoruz. Clinton’un tüm dünyada büyük yankı uyandıran kitabı artık Türkçe’de. İmkânsızlıklardan büyük bir isim yaratmayı başaran bir adamın hikâyesi “Hayatım”. Evet, yazarı bir başkan. Siyaset hayatına atılmaya daha 12 yaşında karar veren, hedefine ulaşmak için adımlarını son derece sağlam atan, kendini yetiştirme konusunda birçok kişiye örnek olabilecek güçlü bir kişilik kitapta karşımıza çıkan. Üstelik güçlü bir kalem!
Bill Clinton’in otobiyografisini Amerikan siyaset dünyasına dair önemli bilgiler edinmek için okumak da mümkün, bir başarı hikâyesi olarak da. Ama isterseniz, belki de bu en keyiflisi olacaktır, sadece bir insanın hikâyesi olarak okuyun siz. Yoksulluk içinde bir hayattan başarı dolu bir hayata geçiş yapan hırslı bir insanın hikâyesi olarak…
ISBN: 978-975-293-288-3
Yayın evi: Dogan Kitap
14,90 €
24,90 €
41 % daha ucuz
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!